Partenaires
25Hours VWFunCup logo
Partenaires

Live Race Stream

Live Results Stream


Official Timing

Saturday 7 & Sunday 8 july

09:20-09:45 Westfield & Mazda Cup 25 min. Race 2
09:55-10:05 Porsche 919 LMP1 20 min. Demo 3
10:15-10:45 European VW Fun Cup 30 min. Warm Up
11:05-12:45 BGDC & 750MC 100 min. Race 2
13:05-13:30 Westfield & Mazda Cup 25 min. Race 3
13:40-14:00 Porsche 919 LMP1 20 min. Demo 4
14:00-14:30 European VW Fun Cup 30 min. Refueling Time
14:30-15:00 European VW Fun Cup 20 min. Startgrid Formation
14:30-15:40 Animations 70 min.
15:00 European VW Fun Cup Pitlane Closed
15:05 VW Parade Oldtimer La source    
15:53 European VW Fun Cup   Start Formation Lap
16:00 European VW Fun Cup   Start Race 25 Hours
Sunday
17:00 European VW Fun Cup Finish Race 25 Hours
17:10 The VW Classics Cars Final Lap    
17:30 Final podium  

Partenaires
Partenaires
Partenaires

© 2020 Copyrights Kronos Events Organisation
All rights reserved. Website by Cybernet.lu